Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en dilleroom

Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en dilleroom

Emilie

Verfijnd hapje voor Pasen of Kerst.

Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en dilleroom
Foto: Libelle Lekker

Benodigdheden

1 kg witte asperges
4 sjalotten
1 teentje
knoflook
20g dille
4 kwarteleieren
200 ml room

1 blokje groentebouillon
1 (flinke) scheut azijn
2 el boter, ijskoud
peper & zout, van de molen

Verder nodig

soeppan
zeef
staafmixer
houten lepel
schuimspaan

Bereiding

Het recept ‘Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en dilleroom’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.

Libelle - Soep, elke dag anders

Libelle – Soep, elke dag anders
Van lichte lunch tot maaltijdsoep

In dit kookboek vind je voor elk seizoen, voor elke smaak en voor elke gelegenheid een passende soep. Van bouillabaise tot oxtailsoep en minestrone: 80 soepen om uit te kiezen en elke dag een ander bordje vol vitamines te serveren.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post