Pom­poen­soep met gei­ten­kaas

Pom­poen­soep met gei­ten­kaas

Kathy

Roosteren is de geheime truc voor de lekkerste pompoen! Na een heerlijk geurige sessie in de oven tover je in een handomdraai een fluweelzachte soep op tafel. Met romige geitenkaas erbij wordt het een echte smaakmaker!

recept Pom­poen­soep met gei­ten­kaas
Foto: Allerhande

Benodigdheden

1 pompoen
2 tenen knoflook
1 gedroogde chilipeper
1 tl gemalen komijn, djinten
3 el olijfolie
1 l groentebouillon
150 g zachte geitenkaas
15 g koriander

Verder nodig

braadslee
lookpers
staafmixer

Bereiding

Het recept ‘Pom­poen­soep met gei­ten­kaas’ is afkomstig van Allerhande.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post