![Pindanoedelsoep met een zacht eitje](https://i0.wp.com/www.soepen.be/wp-content/uploads/2024/03/pindanoedelsoep-met-een-zacht-eitje-karolien-olaerts.jpg?resize=683%2C1024&ssl=1)
Benodigdheden
Voor de gemarineerde eitjes
2 eieren
2 el Kikkoman sojasaus
1 el Thaise vissaus
75 ml water
Voor de pindanoedels
1 el olijfolie
1 ui, in halve ringen
250 g kastanjechampignons, in plakjes
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode chilipeper, fijngehakt
700 ml warme groentebouillon
2 el Kikkoman sojasaus
40 g pindakaas
2 cm verse gember, geraspt
1 rode paprika, in dunne reepjes
100 g sojascheuten
1 paksoi, in dikke repen
125 g volkorenmie
Voor de afwerking
2 stengels lente-ui, in fijne ringetjes
1 handvol korianderblaadjes
0,5 limoen, in partjes
peper
Bereiding
Het recept ‘Pindanoedelsoep met een zacht eitje’ is afkomstig van Karolien Olaerts.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?