• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
soepen.be
  • Home
  • Recepten
  • Kookboeken
  • Kommetjes
  • Soepbars
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

    • E-mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Andalusische gazpacho

Andalusische gazpacho

Benodigdheden

1 komkommer
3 tomaten
2 rode paprika’s
300 g tomaten uit blik
3 teentjes look
70 g tomatenpuree
4 pollepels groentebouillon
1 scheut olijfolie
zout – chili
kruidenazijn

Bereiding

Schil de komkommer en versnijd die grof samen met de tomaten en paprika’s. Vermeng onder dit geheel de tomaten uit blik, voeg de fijngesneden teentjes look en de tomatenpuree toe. Voeg aan het mengsel vier pollepels bouillon toe. Daarna volgt nog een scheut olijfolie.
Mix dit geheel en kruid af met wat zout, chili en een pittige kruidenazijn.

8 personen
Bron: njam.tv

Ook lekker

  • Meloen gazpacho van cantaloupe, maïs en munt
    Meloen gazpacho van cantaloupe, maïs en munt
  • Gazpacho Ibiza met watermeloen en avocado van Sergio Herman
    Gazpacho Ibiza met watermeloen en avocado van Sergio Herman
  • Gazpacho van courgette
    Gazpacho van courgette

Gepost onder: Gazpacho, Spaans, Vegetarisch Tags: Andalusië, gazpacho, koude soep

Previous Post: « Meloen-gembersoepje met scampi
Next Post: Gazpacho van amandel met gele tomaatjes »

Primary Sidebar

TuinTuin

Copyright © 2023 soepen.be

 

Reacties laden....