• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Soepen.be

Dé inspiratiebron voor gezonde feel good soepen

  • Home
  • Recepten
  • Soepbar
  • Contact
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest

Andalusische gazpacho

Andalusische gazpacho

Benodigdheden

1 komkommer
3 tomaten
2 rode paprika’s
300 g tomaten uit blik
3 teentjes look
70 g tomatenpuree
4 pollepels groentebouillon
1 scheut olijfolie
zout – chili
kruidenazijn

Bereiding

Schil de komkommer en versnijd die grof samen met de tomaten en paprika’s. Vermeng onder dit geheel de tomaten uit blik, voeg de fijngesneden teentjes look en de tomatenpuree toe. Voeg aan het mengsel vier pollepels bouillon toe. Daarna volgt nog een scheut olijfolie.
Mix dit geheel en kruid af met wat zout, chili en een pittige kruidenazijn.

8 personen
Bron: njam.tv

Filed Under: Gazpacho, Spaans, Vegetarisch Tagged With: Andalusië, gazpacho, koude soep

Previous Post: « Meloen-gembersoepje met scampi
Next Post: Gazpacho van amandel met gele tomaatjes »

Primary Sidebar

Categorieën

  • Asperges
  • Avocado
  • Aziatisch
  • Bekende chefs
  • Bouillon
  • Ei
  • Frans
  • Fruit
  • Gazpacho
  • Gevogelte
  • Glutenvrij
  • Halloween
  • Herfst
  • In een glaasje
  • Indisch
  • Italiaans
  • Jamie Oliver
  • Jeroen Meus
  • Kaas
  • Kerstmis
  • Kids
  • Klassiekers
  • Lactosevrij
  • Lente
  • Maaltijdsoep
  • Marokkaans
  • Met balletjes
  • Mexicaans
  • Noten
  • Oosters
  • Paddenstoelen
  • Paleo
  • Pasen
  • Pasta
  • Peulvruchten
  • Sandra Bekkari
  • Schelp- en schaaldieren
  • Slank
  • Snel
  • Sofie Dumont
  • Spaans
  • Uit de soepmaker
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Vergeten groenten
  • Vis
  • Wild
  • Winter

Copyright © 2021 · soepen.be · info@soepen.be · Log in · Afmelden nieuwsbrief