Vongole chowder met sterretjes

Emilie
recept Vongole chowder met sterretjes

Deze rijke maaltijdsoep is perfect als gul hoofdgerecht tijdens een kerstdiner. De sterretjes die je uit brood brengen jou en de visite meteen in kerststemming. 

recept Vongole chowder met sterretjes
Foto: Eric van Lokven

Benodigdheden

250 g aardappels geschild, in blokjes
380 ml visfond
300 ml slagroom
1 tl venkelzaad
4 boterhammen witte, korst verwijderd
50 g boter
2 bacon dikke plakken en in reepjes
1 sjalotje fijngesneden
500 g vongole schoongespoeld
500 g witvisfilet stevig, in blokjes
1/2 bosje peterselie platte, grof gesneden + extra voor de garnering

Verder nodig

sterretjes koekjessteker

Bereiding

Het recept ‘Vongole chowder met sterretjes‘ is afkomstig van Dosia Brewer voor delicious.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post