In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
Benodigdheden
350 g groene asperges
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el roerbakolie
1½ liter groentebouillon
300 g mix & wok noodles
50 ml sojasaus
3 el limoensap
50 g ongezouten cashewnoten
Bereiding
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
tip
Ook lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.
4 personen
Bron: ah.be