Nieuw! Ons Kookboek

onskookboek
Vanaf deze week ligt de vernieuwde versie van ‘Ons Kookboek’ van de KVLV in de winkelrekken. Dat is zowat de Bijbel van de Vlaamse kookboeken. Wat begon als een klein boekje in 1927 is uitgegroeid tot een exemplaar van 960 pagina’s. De klassiekers kregen een nieuw tintje en er werden moderne rubrieken aan toegevoegd.

Ook zijn in deze nieuwe versie nieuwe producten, tendensen en kooktechnieken opgenomen. Alle recepten zijn opgefrist en heel wat nieuwe recepten zijn toegevoegd. Ons Kookboek bevat 1.892 recepten voor zowel de dagelijkse als de gastronomische tafel. Recepten voor de stoomoven zijn toegevoegd en vegetarische recepten kregen een speciaal teken.

In het begin van de hoofdstukken vind je niet enkel productinfo terug, maar ook seizoenkalenders van wild, vis, fruit en groenten. Producten van eigen bodem staan centraal omdat men trots is op het deel van vrouwen dat in de land- en tuinbouw actief is. Streekrecepten kregen een belangrijke plaats, zonder de gastronomie in de rest van de wereld uit het oog te verliezen. Dankzij de duidelijke en gebruiksvriendelijke structuur vind je vlot wat je zoekt.

Ons Kookboek staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en evolueert mee met de culinaire trends en ontwikkelingen. Het is een degelijk basiskookboek voor de beginnende kok en de doorgewinterde foodie. Deze vernieuwde versie mag niet ontbreken in je keuken!

Ons Kookboek is ook beschikbaar in erkende algemene boekhandels.
Prijs €34,95 of €28,50 voor KVLV-leden.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.