Kruidenbouillon met ravioli

Emilie
recept Kruidenbouillon met ravioli

Een lichte, smaakvolle kruidenbouillon met verse kruiden als basilicum en tijm. De zachte ravioli maakt het een heerlijk vullende soep. Simpel, maar vol van smaak en perfect voor een snelle, smakelijke maaltijd.

recept Kruidenbouillon met ravioli
Foto: Spar

Benodigdheden

0,5 bosje basilicum
0,5 bosje krulpeterselie
1 bosje oregano
2 takjes rozemarijn
3 takjes tijm
1 ui
1 stuk look
1 venkel
150 g Spar spaghettigroenten
1 el venkelzaad
1 el bzar
2 kruidnagels
500 g ravioli
100 g Parmezaanse kaas (blok)

Bereiding

Het recept ‘Kruidenbouillon met ravioli‘ is afkomstig van Spar.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post