Kikkererwtensoep met gegrilde kip & krokante knoflook

Kathy
kikkererwtensoep met gegrilde kip & krokante knoflook

Als je erwtensoep kunt maken, waarom dan geen mediterrane versie met kikkererwten? Trek een blik kikkererwten open, doe er wat tahini en peterselie bij, en pureer alles samen tot een fluweelzachte soep.

kikkererwtensoep met gegrilde kip & krokante knoflook
Foto: Studio Philippi

Benodigdheden

4 tenen knoflook
5 el olijfolie
500 g kikkererwten uit blik, uitgelekt
1 l groentebouillon
160 g kippendijfilet
1 el pijnboompitten
1 bosje platte peterselie
2-3 el tahini
flatbread of pitabroodjes voor erbij

Bereiding

Het recept ‘Kikkererwtensoep met gegrilde kip & krokante knoflook’ is afkomstig van Janneke Philippi.
Klik hier voor het volledige recept.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post