In deze gazpacho van tomaat en watermeloen pimpt Jeroen het traditionele recept van gazpacho met wat zachte toetsen van watermeloen en pittige geitenkaas.
Benodigdheden
2 dikke rijpe tomaten (je kan er naar smaak meer gebruiken)
1 kg watermeloen
1 rode paprika, ontzaad
1 ui
1 teentje look
chilipeper
1 el geconcentreerde tomatenpuree
bussel verse basilicum
2 sneetjes wit brood
50 g verse geitenkaas
2 el sherryazijn of natuurazijn
1 dl fijne olijfolie
5 cl witte wijn
peper en zout
Verder nodig
passe-vite
keukenzeef
mengschaal
vershoudfolie
Bereiding
Het recept ‘Gazpacho van tomaat en watermeloen’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.
Klassieke kost
100 klassiekers van vroeger en nu
In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.
admin
n,n,;n,;n;
admin
k;:hj:;hjk:hj