Ontdek de authentieke smaak van traditionele Franse soepen. Van een rijke Franse uiensoep tot een verfijnde bouillabaisse.
Frans
-
Deze soep is superleuk om te maken voor een etentje. Vooral wanneer je vis en garnalen liefhebber bent. Foto: Uit …
-
Foto: Serge Philippi Benodigdheden 800 g schorseneren1 citroen sap4 el olijfolie400 g aardappelen kruimig, in blokjes125 …
-
Zin in een klassiek kommetje comfort food? Deze zalig vullende prei-aardappelroomsoep lepel je zo naar binnen! Gemakkelijk om te maken, …
-
Een kommetje vol comfort maak je heel makkelijk zelf! Vul je keuken met de onweerstaanbare geur van kaas en ui …
-
Een romige soep gevuld met champignons en stukjes kipfilet. Heerlijk met koude winterdagen. Foto: Eten met Danielle Benodigdheden 250 g …
-
Dit champignonsoep recept is een echte klassieker! Maar dan wel met een leuke twist. Champignonsoep doet het altijd goed.. als …
-
Foto: Zonderzooi Benodigdheden 600 g kastanje champignons800 ml water250 ml plantaardige room, bijvoorbeeld haver- of sojaroom1,5 blokje …
-
Ook zo gek op paddenstoelen? In de herfst maken we het liefst elke week deze zalige, simpele én makkelijke paddenstoelensoep …
-
Foto: Remko Kraaijeveld © Benodigdheden Voor de soep:2 uien3 el olijfolie4 teentjes look3 laurierblaadjes, gekneusd4 …
-
Een goddelijke bouillabaisse voor de feestdagen. Foto: Manon Van Aerschot Benodigdheden voor de bouillabaisse400 g ongepelde garnalen of diepgevroren …
-
Als je denkt dat een bisque maken echt iets voor gevorderden is, heb je het mis. Deze bisque is in …
-
Feestelijk luxesoepje voor kerst. Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 4 pastinaken40 g ganzenlever1 kl zoethout, gemalen150 g aardappel, …
-
Een heerlijk coronaproof hapje in een glaasje! Foto: Libelle Lekker Benodigdheden 100 g grijze garnalen400 ml garnalenfond1 takje verse …
-
Het geheim van een goede uiensoep? De uien lekker lang laten karamelliseren op laag vuur. Benodigdheden 800 g middelgrote ui…
-
Een vichyssoise is van oorsprong een koude aardappelsoep met room, maar je kunt de soep ook maken van bijvoorbeeld prei, …
-
Pistou komt uit de Provence en wordt gemaakt van verse basilicum, die in een vijzel wordt fijngestampt met knoflook en …
-
Deze ajuinsoep van Jeroen Meus is een eenvoudig soepje die niet mag ontbreken in de lijst van winterse gerechten. De knapperige lookcroutons tillen de soep naar een hoger level.
-
Deze Parijse uiensoep met brie maak je in een half uur. De hartverwarmende soep krijgt zijn heerlijke smaak door gele …
-
Agnes Sorelsoep is een klassieke, romige kippensoep met een vleugje luxe – perfect om je gasten mee te verwennen! Dit gerecht, genoemd naar de geliefde van de Franse koning Karel VII, brengt met zijn fluweelzachte structuur en rijke smaak een vleugje koninklijke allure naar tafel. Deze royale soep verdient zeker een plekje op je feestmenu!
-
Bisque van garnalen is een heerlijk feestelijke en delicate soep. Voor een extra mooi en lekker effect, serveer met een …
-
Een authentieke bouillabaisse van Jeroen Meus is eten én drinken. Dat likje rouille en die toastjes moeten er absoluut bij.
-
recept bouillabaisse
-
Wil je een klassieke soep maken? Dan is deze uiensoep van jamie Oliver uit de Franse keuken perfect!
-
Hoewel ze in Marseille beweren dat hun recept het enige authentieke is, bestaan er van de bouillabaisse evenveel varianten als er vissen zijn in de zee. Het enige waar het op aan komt, is dat je veel verschillende en vooral verse vis gebruikt.
-
Klassieke combinatie: romige mosterdsoep met prei en ham. Foto: Allerhande Benodigdheden 250 g champignons2 el zonnebloemolie150 g gesneden …
-
Bisque de homard is de keizer van de soepen, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Benodigdheden 1 kleine gekookte kreeft1 …
-
Koud en guur buiten? Tijd voor een heerlijk kommetje comfort food! Deze verwarmende uiensoep van Jamie Oliver is supermakkelijk te maken en je hoeft er bijna niet naar om te kijken terwijl hij pruttelt op het vuur.
-
Benodigdheden 1 kleine ui1 teentje knoflook1 el olijfolie800 g groene courgettes1 kleine aardappelzwarte peper1/2 …
-
Benodigdheden 500 ml kippenbouillon of groentebouillon500 ml melkenkele saffraandraadjes1 grote bloemkool, in roosjes verdeeld25 g boter…