Aspergesoep met aardappel en Hollandse garnalen

Emilie
https://deliciousmagazine.nl/recepten/aspergesoep-hollandse-garnalen/

Behalve als maaltijd kun je deze aspergesoep ook als een chic voorgerecht serveren. De hoeveelheid is dan genoeg voor 6-8 personen. Ook lekker met vlokken warmgerookte zalm.

Benodigdheden

2 sjalotten, fijngesneden
1 kg witte asperges, geschild
400 g kruimige aardappels, geschild, in stukken
150 ml droge witte wijn
200 ml slagroom
100 g Hollandse garnalen
1 el zelfrijzend bakmeel
3 el cress naar keuze
50 g boter
1,5 l groentebouillon van 2 tabletten

Bereiding

Het recept ‘Aspergesoep met aardappel en Hollandse garnalen‘ is afkomstig van delicious.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige post Volgende post