Soep +

Soep+ Gent
Onder het motto ‘meer dan soep alleen’ opende Barbara Defour een tijdje geleden vlak bij het Zuid in Gent haar eigen soep- annex salade- en broodjesbar Soep +. In een mum van tijd werd het dé trekpleister van de buurt, zowel voor studenten met een voorkeur voor gezonde kost als voor kantoormensen die tijdens hun lunchpauze eens wat anders willen dan het zoveelste belegde broodje. Terwijl veel concurrenten de soephype van enkele jaren terug niet hebben overleefd, draait deze stek al tien jaar lang op volle toeren.

Soep + heeft met zijn poparty mixer een knap embleem dat ook de wit-rode naam- en postkaartjes van het restaurant siert. Het concept trok de uitbaatster door naar haar interieur : ook hier zetten wit en rood de toon.

Barbara kokkerelt in de kelderverdieping van de zaak en leien borden buiten en binnen melden wat er vandaag in Barbara’s kasserollen zit: er is steeds keuze tussen drie soepen en evenveel slaatjes. Aan de kassa staan mandjes met verschillende soorten artisanaal brood,  je neemt er zoveel je wilt.

Een aanrader!

Soep +
Lammerstraat 33, 9000 Gent
09/223.16.88
soepplus.be
soepplus@skynet.be
Open van maandag tot vrijdag van 9.30u tot 15u

Lees Interacties