Soepmie

soepmie
Wij zijn Elisabeth & Mieke van Soepmie. Wij maken en leveren verse soep in Antwerpen sinds 2010. Wij werken volledig biologisch en vegetarisch. Onze soepen zijn huisbereid, natuurlijk, gezond en lekker!

Onze soepen zitten boordevol kraakverse biologische groenten. De wereldgezondheidsorganisatie adviseert om ongeveer 300gr groenten per dag te eten. In een portie van 500ml van onze soep zitten ongeveer 200gr verse biologische groenten! Zo krijg je een gezonde geest, in een gezond lichaam.

Wij bereiden onze soep volledig natuurlijk, maar door het heet afvullen, luchtdicht verpakken in gesealde potten en snel koelen ontstaat er een langere bewaartermijn (min 10 dagen – max 17 dagen). Deze werd micro-biologisch getest, om er zeker van te zijn dat we je een kwalitatief product bezorgen. Op de verpakking vind je steeds een overzicht van de ingrediënten en allergenen. Hierdoor moeten we maar 1 keer per week leveren en verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

We proberen steeds zo ecologisch mogelijk te werken. Daarom bereiden we onze soepen met een minimum aan water. Dit heeft meerdere voordelen. We gebruiken minder energie bij de bereiding, minder gewicht bij de leveringen en de soep neemt minder plaats in in de ijskast. Zo kunnen we ook onze kooktijd beperken en meer vitaminen behouden. Door dit procédé is onze soep geconcentreerd, je voegt zelf eenzelfde volume water toe.

De soep dient in de ijskast bewaard te worden en is ongeopend houdbaar tot de datum vermeld op de verpakking. Zo heb je voor elke dag van de week een heerlijke verse soep.

Soepmie, biologische soepleverancier in Antwerpen sinds 2010.

Soepmie
Dambruggestraat 36/1
2060 Antwerpen
0498 41 77 60 Elisabeth
0497 19 09 60 Mieke
info@soepmie.be
soepmie.be

Lees Interacties