Simply Emily

Simply Emily

Koken, lekker eten, leuke adresjes testen, ik denk dat het wat in mijn bloed zit. Mijn bomma heeft het kookgen met veel enthousiasme doorgegeven aan mijn papa, die het op zijn beurt dan weer doorgaf aan beide dochters.

Al sinds mijn kindertijd is samen koken en eten mijn favoriete moment van de dag. Nu sta ik bekend als een echte “food addict”, die denkt, schrijft, leest en praat over eten allerhande, (soms) tot mijn familie er zot van wordt! Niks leuker dan op zondag een hele dag te koken, kookboeken lezen, bakken en dan familie, vrienden of -vroeger- de collega’s trakteren op de resultaten.

Ik droomde er als klein meisje dan ook al van om een gezellig lunchadresje te openen. Koken, bakken en gasten ontvangen, ik doe het allemaal enorm graag. Hoewel ik op een totaal ander gebied mijn studies volbracht en werkzaam was, bleef het kriebelen. Toen dit pand vrijkwam, wist ik dat het nu of nooit was om mijn grote droom waar te maken. Na kort beraad waagde ik de sprong, met veel enthousiasme en steun van mijn man Dries en mijn familie.

Simply Emily staat voor een gezellige get-away tijdens de werkdag of tijdens het shoppen, waar alles vers en huisgemaakt is.
Kom gezellig relaxen tijdens de dagelijkse drukte boven een dampende kom soep, een lekkere quiche of een heerlijk dessertje. Alle soepen, quiches en dessertjes zijn met veel liefde huisgemaakt. Liefde gaat toch bij iedereen door de maag?

Toch te druk om even neer te zitten? Geen probleem, Emily stuurt je op pad met je gewenste lunch (en eventueel een kleine zonde 😉 Alle gerechten kunnen dus ook afgehaald worden. Grotere bestellingen dienen wel op voorhand geplaatst te worden.

Simply Emily “Homemade Soup & Quiche”
Hendrik Conscienceplein 11, 2000 Antwerpen
T. 03 707 21 55
simplyemily.be
Facebook

DI/WO/DO/VR/ZA open van 11u00 tot 18u00
Zondag en maandag gesloten

Lees Interacties