Noedelbar Ramen

Noedelbar Ramen GentIn Ramen geniet je van een snelle en originele lunch. Aan een lange toog in een kleine bar wordt jouw middagpauze naar een hoger niveau getild. Authentieke en vindingrijke soepen, salades en snacks staan centraal.

Vraag je in Vietnam een Pho Bo noedelsoep, dan krijg je daar gegarandeerd extra limoentjes, chilidressing en pindanoten bij. In Ramen is dat niet anders: ze bieden jou een venster op de wereld. Zoals je aan de andere kant van de aardbol eet, zo eet je ook bij Ramen. Nu eens vertoef je in Japan dankzij de ramen noedelsoep, dan weer proef je Taiwan met de gestoomde buns.

Ramen is een initiatief van Eetavontuur.

Tom
Tom en de Aziatische eetcultuur: a never ending story.
Wat begon met vele bezoeken aan Bangkok en Hanoi, vertaalt zich anno 2013 in kookworkshops, kookboeken, streetfoodfestivals, tot een tuktuk met ingebouwde keuken die onverwachts in de stad opduikt.
Ruik je citroengras, steranijs of vissaus? Dan is Tom in de buurt!

Tom inspireert zich op ontmoetingen in het buitenland om ook in België mensen rond de tafel samen te brengen. Met een zwak voor authenticiteit en toegankelijkheid, viel zijn oog al snel op de streetfoodkeuken. Die keuken is immers eerlijk en ook snel. De ideale manier om mensen en hun cultuur te leren kennen. Ook in Ramen laat Tom zich beïnvloeden door zijn ervaringen aan de straatkraampjes in Zuidoost-Azië en ver daarbuiten.

Ramen / Tom Vandenberghe
Oudburg 51, 9000 Gent
T +32 472 337236
Lunchen kan van dinsdag tot zaterdag, van 12 tot 15 uur.
Web: www.eetramen.be
Mail: info@eetramen.be

Lees Interacties