Puur eten 2

Puur eten 2 - Pascale NaessensBestel nu een boek van Pascale Naessens en krijg 10% kassakorting! De actie geldt op alle boeken van Pascale Naessens, ook haar nieuwe ‘Puur eten 2’.

In het nieuwe boek staan 65 recepten met heerlijke vis, een lekker stukje vlees, maar vooral opnieuw heel veel groenten.

Geniet van de heerlijkste recepten met een zomers tintje
De boeken van Pascale Naessens hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden. Haar romantische stijl van koken slaat aan vanwege de heerlijke, eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast. ‘Pascale heeft haar volk gezond leren eten’ luidt het. Dat haar manier van koken een groot publiek aanspreekt bewijzen de vele Facebookcommunity’s waar de liefhebbers van de ‘pure keuken van Pascale’ hun ervaringen en recepten delen. Alles begint met passie. Ook dit boek. Pascale leeft dicht bij de natuur en ze houdt van het water. Daar waar de oever en het water elkaar raken, vindt ze ook de zuiverste en lekkerste voeding. Vis, schaaldieren, zeewier, en schapen en koeien die grazen in de polder.

Auteur: Pascale Naessens
Nederlands
Lannoo
september 2015

Bestel dit boek nu bij Bol.com

Lees Interacties