Noe­delsoep met as­per­ges en no­ten

Noe­delsoep met as­per­ges en no­ten

Benodigdheden

350 g groene asperges
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el roerbakolie
1½ liter groentebouillon
300 g mix & wok noodles
50 ml sojasaus
3 el limoensap
50 g ongezouten cashewnoten

Bereiding

Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.

tip

Ook lekker met reepjes omelet in plaats van cashewnoten.

4 personen
Bron: ah.be

Lees Interacties

Geef een reactie