Moestuin van Mme Zsazsa

Moestuin van Mme ZsazsaHet begon met een weiland, waar Mme Zsazsa een woonwagen zette en haar plannen in de grond tekende. Terwijl ze zaaigoed bestelde – krulkolen, kerstomaten, flespompoenen – moest ze aan iemand denken. Iemand die zou koken met de oogst. Dorien Knockaert.

Elke week die volgde, kwamen Zsazsa, Dorien en fotografe Els Menten samen in de tuin. Om te wroeten en te koken, te kijken en te proeven. Al wat hen beviel, vond zijn weg naar dit boek. Een moestuinhandboek, een kookboek, een boek voor mensen die van groenten houden, of die dat graag wat meer zouden doen.

Het boek ligt volgende maand in de winkel. Maar je kunt het nu al bestellen, bij Kim of bij Dorien. Bestel je bij Kim, dan krijg je een exemplaar dat gesigneerd is door Kim, bestel je bij Dorien, dan staat haar krabbel erin.

In de winkel zal het 29,99 euro kosten. Daarvoor krijg je een uitgebreide moestuinhandleiding én een massa groenterecepten en -kooktips. Minstens twee boeken in één! Samen goed voor 1,7 kilo papier.
Bestel je een gesigneerd exemplaar, dan betaal je inclusief verzendingskosten 36 euro. Woon je in Antwerpen of passeer je er, dan kan je het ook zelf komen oppikken na afspraak.

Reserveer ‘Moestuin van Mme Zsazsa’ nu al!

Lees Interacties