Len­te-ui­soep met bla­der­deeg­pak­ket­jes

lente-uisoep-met-bladerdeegpakketjes

Benodigdheden

6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1 kleine rode paprika
1 ei
1 duopakje hamreepjes
100 g verse roomkaas (MonChou)
1 pak romige lente-ui soep
1 bosuitje

Bereiding

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ei loskloppen. In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. Pakketjes in ca. 15 min. in oven goudbruin en knapperig bakken. In pan 1,5 liter koud water schenken. Al roerend met garde zakje soep toevoegen. Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 min. laten koken. Bosui in ringetjes snijden. Soep over vier soepkommen verdelen. Met bosui garneren. Pakketjes bij soep serveren.

4 personen
Bron: ah.nl

Lees Interacties