Dagelijkse kost 5

9200000014973864
Jeroen Meus beleeft dag na dag plezier aan koken – dat zie én proef je. Na drie jaar Dagelijkse kost is zijn dagelijkse televisieprogramma een vaste waarde op de openbare omroep en is Jeroen culinaire vriend aan huis bij honderdduizenden Vlamingen. De DAGELIJKSE KOST-boeken van de sympathiekste chef zijn intussen een vaste waarde in de collectie van iedereen die graag in de keukenpotten roert of het stap voor stap wil leren.

Jeroen blijft na al die tijd geïnspireerd om jong en oud zo gevarieerd mogelijk tafelplezier te bezorgen. Want niets geeft een ervaren of prille hobbykok meer voldoening dan een geslaagde bereiding en borden die weer helemaal leeg naar de pompbak verhuizen. En daarvoor ben je bij Jeroen aan het goede adres.

Dagelijkse kost 5 bundelt opnieuw een hele reeks recepten, zodat elke fan met frisse ideeën aan de slag kan voor een weekdag, feestdag of zomaar een dag tussendoor. Met Dagelijkse kost 5 als handleiding ligt Jeroens inspiratie voor lekker koken zonder grote inspanning of culinair gegoochel op ieders bord.

Dagelijkse kost 5 ligt nu in de winkelrekken. Maar je kan hem nu ook bestellen via Bol.com.

Lees Interacties