Tips voor een lekkere feestmaaltijd!

Hét boek voor de feestdagen

Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver’s Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zonder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu?
Bekijk Jamie Oliver’s Kerstkookboek

Vegan
en Vegetarisch

Vegan & Vega saai? Geen feestmaaltijd zonder vlees of vis? Echt niet! Laat je inspireren door onze vegan & vega kookboeken, boordevol lekkere recepten. Zo heb je binnen no-time een heerlijke vega(n) feestmaaltijd op tafel.
Bekijk alle boeken voor vegetarisch koken

Powerfood
The Party edition

Wil je lekkere, feestelijke gerechten maken die ook nog eens super gezond zijn? Maak dan iets lekkers uit dit kookboek van Rens Kroes. Bo(o)rdenvol lekkers en het ziet er ook nog leuk uit!
Bekijk The Party Edition

Bereik je
ideale gewicht

Lekker eten en gezellige feestdagen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben je op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is dit boek met als thema Italië bedoeld voor jou.
Bekijk Bella Italia
Meer van Sonja Bakker

Home Sweet Home XMAS

Een romantisch diner voor twee of Kerst met je complete (schoon)family? Yvette van boven kom je altijd goed beslagen ten ijs. Lekkere recepten die er bovendien ook heel feestelijk uitzien, dus waarom zou je je beperken tot Kerst? Geef het ook als cadeau!
Bekijk Home Sweet Home XMAS
Meer van Yvette van Boven

Heel Holland bakt Kerst

Een feestje voor het oog maar zeker ook in je mond deze prachtige taarten, gebakjes en meer. Maak de blits met de prachtige creaties uit dit kookboek deze Kerst. Ook leuk als cadeau voor de feestdagen.
Bekijk het bakboek